Acaba la Primera volta de les Lligues Territorials

Les festes nadalenques han marcat el final de la primera volta de les lligues territorials on es troben un total de 7 equips.

El Falcons SBD – Ainfar Instal·lacions “A” es troba lluitant ara mateix per l’ascens de categoria. Ara mateix son els tercer classificats amb 9 victòries i 2 derrotes empatats amb el Lluïsos de Gràcia que ara mateix ocupa la segona plaça que dona accés a jugar la Fase d’Ascens. El quartet format per Carlos Garcia, Dome Creus, Julio Sanz i Jordi Farell sortirà amb l’objectiu d’agafar aquesta segona plaça al final de la lliga. La primera plaça sembla reservada al CTT Vilafranca. Per la seva banda el Falcons SBD – Ainfar Instal·lacions “B” que també milita a Preferent es roba situat en la sisena plaça amb 5 victòries i 6 derrotes. Un equip amb l’objectiu de la permanència aquesta temporada.

A Primera Provincial el Falcons SBD – Tasta’ns haurà de lluitar fins al final per la permanencia amb el TT Parets i el TT Els 8 de la Garriga. Al finalitzar la primera volta tots 3 equips tenen 4 victòries i 7 derrotes i lluiten per evitar la segona plaça de descens.

A Segona A Territorial el Falcons SBD – Cases de Colònies com era de preveure es troba en la darrera plaça sense conèixer la victoria encara. Els falconistes tots debutants a la categoria están pagant cara la inexperiencia. Una segona volta per seguir millorant i intentar guanyar algún partit en aquesta lliga.

A Segona B Territorial el Falcons SBD – Bar La Masia es troba situat en la vuitena plaça amb 5 victòries i 6 derrotes. L’aspiració d’aquest equip de nova creació amb els reforços de Carlos Aláez i Oriol Balmes es mantener la categoria.

A Tercera Territorial els 2 equips falconisten tenen l’objectiu d’agafar experiencia. L’equip femení es troba classificat en la vuitena posició i el masculí en la cinquena posició en zona de play-off.

Posted in Lligues Territorials, PRIM - Primera Territorial, SEG A - Segona A Territorial, SEG B - Segona B Territorial, Temporada 2016-17, TERC - Tercera Territorial and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada