Abril Salanova es classifica per disputar el torneig Estatal

ABRIL SALANOVA ES CLASSIFICA PEL TORNEIG ESTATAL A ALCOBENDAS

Objectiu aconseguit a Madrid, en el Torneo Nacional Clasificatorio, d’on Abril Salanova ha sortit amb el bitllet per l’Estatal a disputar a Valladolid al febrer. Tot i no començar com s’esperava, passant un grup a priori assequible en l’últim lloc possible, amb dues derrotes i una victòria amb remuntada inclosa, quan va arribar els moments decisius, els de si perdo no em classifico, la jugadora falconista va mostrar que comença a tenir les coses clares, amb una victòria treballada que li dona la classificació pel torneig al que aspirava, l’Estatal. Al grup es va iniciar amb una derrota ajustada davant l’asturiana Sheila Fernández, per passar al partit contra Carlota Sanchez que va resultar decisiu, on va cedir els dos primers sets clarament, per remuntar i aconseguir la victòria per 3-2. L’últim partit de grup van retornar les inseguretats i la derrota va ser per 1-3 davant Andrea Marin de la poderosa UCAM. El cuadre final li donava dues oportunitats per aconseguir la classificació, i va haver de ser a la segona, després de perdre a la primera per 0-3 davant d’Ana González. Partit complicat davant de la jugadora del Figueres Linda Thomson, amb qui va perdre al Torneig Zonal, i on va cedir el primer set per un clar 6-11, però va treure forces d’on semblava que no n’hi havia per guanyar els tres següents sets amb parcials de 11-9 , 11-7 i 11-8 per aconseguir la tant preuada classificació pel Torneig Estatal. En un últim i intrascendent partit la jove jugadora de Falcons, ja sense pressió, va guanyar fàcilment per 3-0 a Lucia Girves per la novena posició. L’enhorabona, més Falcons per l’estatal!
Abril-Lucia Abril-Andrea
Posted in Competicions Estatals i Internacionals, Escola TT, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada