Resultats Open Catalunya

Aprofitant l’aturada de les Lligues Nacionals el cap de setmana passat es va disputar l’Open Catalunya. Una vegada més el Falcons Sabadell va estar representat amb 12 palistes competint en diferents categories.

En Infantils Ferran Ortuño i Martí Manent van competir en la categoria Infantil “B” on van caure eliminats a la fase de grups. En Sènior “A” van competir els jugadors del primer equip Miquel Muñoz i Adrià Úbeda. Tots dos van passar el grup previ, Miquel Muñoz com primer i Adrià Úbeda com a segon per entrar en el quadre final. Allà tots dos van caure a vuitens de final, Miquel enfront d’Arnau Roca de l’Olot per 3-1 i Adrià Úbeda enfront de Toni Prados del Mataró per 3-1 també. En el Sènior “B” van prendre part Adrià López, Alex Sayago i Albert Farrés. Els 3 jugadors van aconseguir superar la fase de grups i accedir al quadre final per lluitar per pujar al Sènior “A”. A eliminatòries Albert Farrés va caure a vuitens enfront d’Angel Carrión del Badalona per 3-1. Per la seva banda Alex Sayago va superar en aquesta ronda a Toni Grau de l’Olesa per 3-0 i Adrià López a Dani Luco de l’Igualada per 3-1. Ja en quarts de final tots dos van perdre i no van aconseguir l’ascens; López va cedir enfront de Norber Tauler de L’Escala per 3-0 i Alex Sayago enfront d’Oriol Lario del Mataró per 3-2. En el Sènior “C” Roger Minguell no va poder passar de grup.

En categoria femenina les 4 jugadores van prendre part en el Femení “B”. Mariona Martí va quedar eliminada a la fase de grups i va aconseguir salvar la categoria en superar a Judit Cifuentes de Camprodón en el partit de repesca. Carla Navarro va superar la fase de grups però va cedir a vuitens de final del quadre principal amb Elisabeth Cabanas de l’Hospitalet per 3-0. Abril Salanova i Núria Macià també van aconseguir passar al quadre final i allà van superar l’eliminatòria de vuitens de final en superar Salanova a Mercè Puig del Tramuntana Figueres per 3-1 i Macià a Marina Bueno del Badalona per 3-1. En quarts de final ambdues es van enfrontar i Núria va superar a Abril per 3-1 per cedir enfront d’Anna Clasen del Lluïsos de Gràcia per 3-0 en semis. Amb aquest resultat Macià aconsegueix pujar de categoria.

Posted in Competicions Catalanes, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada