Prèvia Lligues Nacionals i Concentració FCTT

A l’atenció d’Esports,

El Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup torna aquesta setmana a jugar a la Sala Tennis Taula Can Balsach el dissabte a partir de les 18 hores. Després d’aconseguir la seva primera victòria de la temporada el primer equip falconista es mesura aquesta setmana al potent CN Mataró Quadis amb la intenció de lluitar per una segona victòria abans d’afrontar el cuádruple desplaçament a les Illes Canàries. En la tripleta titular dels locals aquesta setmana hi haurà canvis ja que al costat dels habituals Adrià Úbeda i Miquel Muñoz jugarà aquesta setmana Joan Nogueras. El tècnic falconista es provarà aquesta setmana davant la possibilitat d’haver de jugar la setmana vinent. Per part dels del Maresme formen amb un bloc amb els joves Oriol Lario, Jordi Fradera i Toni Prados als quals acompanyen Vladimir Dvorak i el jugador de Divisió d’Honor Sergi Grau. Un partit amb clar color visitant i més si juguen algun dels 2 últims jugadors. D’altra banda el segona nacional juga aquesta setmana a partir de les 16 hores del dissabte a Les Borges Blanques davant el CTT Borges. Els locals continuen segons en la classificació i lluitaran per mantenir aquest lloc privilegiat davant un dels equips més experimentats de la categoria. Els falconistas formaran amb el seu trident habitual format per Alex Sayago, Albert Farrés i Iván Ruiz; precisament de Ruiz estaran pendent per les molèsties que pateix en un braç que li han impedit entrenar amb regularitat aquesta setmana. Per part dels dels Garrigues jugaran amb tota probabilitat Oriol Mir, Josep Francesch i Eduard Viladegut. Un partit molt igualat a priori.

dobles2

Concentració FCTT

D’altra banda aquest dissabte al matí les jugadores del Falcons Abril Salanova, Carla Navarro i Mariona Martí aniran a una concentració de la FCTT que tindrà lloc al CAR de Sant Cugat. El bon inici de temporada de les noies falconistas no ha passat inadvertit als tècnics de la Federació Catalana de Tennis Taula que les han cridat a aquesta concentració on treballaran en un grup únicament femení de 13 noies més d’edats compreses entre els 10 i 14 anys. Una bona experiència per seguir millorant per a les joves palistes locals.

chicas

Posted in Lligues Nacionals, Nacional, PDM - Primera Divisió Masculina, Temporada 2016-17 and tagged , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada