Presentació Oficial: Falcons Sabadell A.E. continua amb més d’un centenar de palistes

UN REJOVENIT FALCONS SABADELL A.E ES VESTEIX DE GALA

Més de 100 jugadors, molt més d’un centenar de palistes són els que compta ja el Falcons Sabadell A.E. que es va presentar en societat aquest passat dissabte a la Sala Tennis Taula Can Balsach. Jornada festiva per presentar a tots i cadascun dels jugadors que forma part de la família falconista aquesta temporada 2016/2017.

Un Falcons Sabadell que té molt clara la seva filosofia i els seus objectius que comencen per la pedrera i pels més petits, els nens i nenes que cada dia són més i que formen l’Escola Tennis Taula que dirigeix el tècnic Joan Nogueras al costat de Sara Ballester a més de comptar amb Miquel Muñoz, Albert Farrés i Sergi Martínez com a Spàrrings. En Falcons tenen cabuda els més joves, però també els majors tenen el seu lloc, com demostren els 2 grups que s’han iniciat aquest any; Sèniors Tecnificació (grup dedicat a jugadors de més de 25 anys i amb ganes de seguir aprenent) i Adults Iniciació (grup dedicat a gent que s’aficiona a aquest esport i vol començar a competir). Tots dos grups estan dirigits per Richard García amb la presència de Carlos Aláez com a Spàrring.

Aquesta temporada 2016/2017 la equipació contínua sent de la casa Tuga Wear i com és habitual el vermell de Falcons, seguirà sent el color principal juntament amb el blau de segon color principal. Un vermell falconista que es va notar i molt durant la presentació.

Aquesta temporada l’augment de la Escola Tennis Taula és significatiu amb més de cinquanta palistes el que ha portat a contractar a Sara Ballester com a segon tècnic. A nivell competitiu el repte d’aquesta temporada és mantenir el Primera i el Segona Nacional amb uns equips molt rejovenits. Un gran repte per a joves entre 17 i 25 anys.

Posted in Activitats social, Equips, Presentació Temporada, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada