Núria Macià Subcampiona Torneig Zonal

Bon resultat pel Falcons Sabadell A.E. en el passat Torneig Zonal de Reus on un total de 3 palistes van aconseguir el bitllet directament per disputar el Torneig Estatal de Valladolid al febrer. En les categories de promoció va destacar sobretot la benjamina Núria Macià que refermà que és una de les grans promeses del tennis de taula català i nacional i va aconseguir el subcampionat cedint només davant de la campiona d’Espanya Silvia Coll. Macià va superar el grup previ sense dificultats guanyant les seves 4 partides per 3-0 i es va plantar a les semifinals. Allà va superar també per 3-0 a Mariona Munné del Sant Cugat per cedir per 11-5 11-8 11-5 la final davant Silvia Coll del Vic. En Aleví Femení Mariona Martí va fer un gran campionat obtenint el bitllet per a Valladolid. A la fase de grups després de guanyar 2 partits i cedir-ne’n 3 va aconseguir la quarta posició que li va donar l’opció de jugar els llocs 7-12 en el quadre final. Va guanyar a Anna Ricard del Camprodon per 3-0 i posteriorment a Marina Bueno del Badalona per 3-1 en un gran partit el que li va donar el passi a Valladolid i lluitar per la setena plaça. Aquesta la va cedir davant Mercè Puig del Tramuntana Figueres per 3-0. A Infantil Femenina 2 eren les representants locals, Carla Navarro i Abril Salanova. Carla Navarro no va tenir el seu dia i va quedar eliminada com a cinquena del seu grup sense guanyar cap partit. Per la seva banda Abril Salanova va aconseguir passar al quadre final després de guanyar 3 partits i perdre’n 2. En vuitens de final va cedir per 3-0 davant d’Anna Aromí de Reus. En la lluita per les posicions va cedir davant Carlota Gelpi de Cassà per 3-0 i davant Linda Thomson del Tramuntana de Figueres per 3-1, un partit on va poder guanyar però que se li va escapar en un tercer set que dominava per 7-2. Finalment Abril es va classificar en la dotzena posició i es va quedar a les portes de la classificació.

En Infantils cap dels 3 jugadors van aconseguir passar la fase de grups encara que van jugar a un bon nivell ni Alejandro Cruz, ni Carlos Alises, ni Ferran Ortuño van aconseguir estar entre els 3 millors del seu grup; únicament van aconseguir alguna victòria en el grup insuficient per a la seva classificació. En Sub23 Masculí els 2 representants del Falcons-Smatsa Àgora Grup de Primera Nacional van competir a bon nivell. Miquel Muñoz va passar la fase de grups en segon lloc amb 3 victòries i 1 derrota per 3-1 enfront del jugador de l’Helios de Saragossa de Divisió d’Honor Eder Vallejo. Mateix resultat per a Adrià Úbeda que només va cedir enfront del jugador de Divisió d’Honor del Ripollet Raúl Porta per 3-2. Ja en el quadre final Miquel Muñoz va cedir davant Quim Pedemonte del Calella per 3-1. Per la seva banda Úbeda va guanyar a David Avilés per 3-0 i va cedir per 3-2 enfront d’un dels favorits, Xavi Peral. En la lluita per la novena plaça va estar immens i va superar per 3-2 a Pedemonte, per 3-1 al seu company Abel Martínez i per 3-2 a Joan Bibiloni del Palma TT per ser novè i aconseguir l’última plaça per a Valladolid. En Sènior Roger Minguell no va poder passar de grup.

En Sub-23 Femení també van participar les germanes Ballester, Sara i Maria que van aconseguir el bitllet per a Valladolid. Maria Ballester després de ser primera de grup va cedir per 3-2 en semifinals davant de Mariona Saenz. Destacar que en el grup va superar a la vencedora final Claudia Caymel per 3-2. Per la seva banda Sara Ballester va obtenir la sisena posició final.

Per part del CTT Sabadell 2016 Luca Khidasheli no va poder passar de grups en benjamins. Marc Ferruz i Màrius Menéndez van passar els grups en infantils. Ferruz va ser eliminat a les prèvies i Menéndez a la primera ronda del quadre final.

En Veterans la SCR El Ciervo va aconseguir classificar a diversos palistes; Francesc Castells campió en +60, Ricard Palau cinquè en +60 i Rafael Agea vuitè també en +60. Xavier Villoro es va quedar a les portes amb la desena posición en +40.

Posted in Competicions, Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada