Doble victòria a Nacional del Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup

Gran jornada de tennis de taula la viscuda dissabte passat a la Sala Tennis Taula Ca Balsach. El Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup recolzat per mes d’un centenar de persones va aconseguir la primera victòria de la temporada en Primera Nacional. A la tercera va ser la vençuda i el trident format per Adrià López, Miquel Muñoz i Adrià Úbeda va aconseguir una victòria per 4-3 enfront del Sant Cugat després de gairebé 3 hores de partit. El partit com es preveia va ser molt ajustat i tots dos equips van tenir opcions de victòria.

El primer punt va ser ràpidament per als visitants ja que l’ex-falconista Sergi Martínez no va donar cap opció a Adrià López i el va superar per 3-1 amb molta claredat. En el segon punt Adri Úbeda malgrat arribar a anar 2-1 a favor no va arribar a rematar un partit que tenia controlat i ho va acabar perdent per 3-2 enfront de Josep Antón. Amb 0-2 en el marcador Miquel Muñoz en un gran partit li va endossar un 3-0 a Enric Bosch per reduir diferències. A continuació López res va poder fer front a Antón i va cedir per 3-0 per posar el 3-1 a favor dels visitants. Tocava remuntada i així va ser. El cinquè punt era clau per intentar forçar el dobles i Miquel Muñoz havia de superar al millor jugador visitant, Sergi Martínez. Martínez es va imposar en primer set però Muñoz va començar a restar millor i es va avançar per 2-1. A partir d’aquí es va veure un gran partit i Martínez després d’imposar-se per 11-7 en el quart set va forçar el darrer set. Un set on cap dels 2 jugadors es desenganxava en el marcador fins al 8 iguals on Martínez va arribar a disposar de 2 pilotes de partit. Miquel les va aconseguir salvar i portar-se el partit per 12-10 per donar el 2-3 als falconistes. Adri Úbeda no va fallar en el sisè punt i es va imposar a Enric Bosch per 3-0 per portar el partit al desempat final del dobles; Úbeda/Muñoz enfront d’Antón/Bosch. El primer set va ser de clar color falconista i la dupla local es va imposar per 11-5. A continuació els visitants van servir i van restar molt millor i es van imposar en els 2 següents per 11-5. Amb 2-1 en contra no hi havia marge d’error i així ho va entendre el mes d’un centenar de persones que estaven veient el partit que van exercir de quart jugador per als locals. El públic va començar a estrènyer i els jugadors locals es van ficar en el partit després de guanyar 11-9 en el quart set. El cinquè set va començar genial i els locals van canviar de camp amb 5-1 a favor però els visitants no van baixar els braços i en una gran remuntada es van posar 10-7 a favor. A partir d’aquí l’extasis; la parella local va aconseguir salvar les 3 pilotes de partit per igualar a 10, va haver de salvar la de l’11-10 i va aconseguir guanyar per 13-11 per donar la primera victòria de la temporada davant un públic de 10!!!

SEGONA NACIONAL, ALEX SAYAGO PROTAGONISTA

En Segona Nacional el Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup va aconseguir una gran victòria per 4-2 enfront del Titus Badalona. Un equip el visitant que es va presentar amb els seus 2 millors palistes com són Pau Nolis i Marc Serra acompanyat per Alex Bocanegra. Nolis i Serra van avançar als visitants amb les victòries per 3-0 i 3-2 enfront de Farrés i Ruiz respectivament. Sayago va aconseguir derrotar per 3-0 a Bocanegra per reduir diferències. El partit es va igualar a 2 quan un intermitent Albert Farrés va superar a Marc Serra per 3-2 realitzant fases del partit molt bones com el cinquè set on va jugar a un gran nivell que li va suposar guanyar-ho per 11-5. Amb empat a 2 va sortir a escena l’home del partit, el jove Alex Sayago que en un gran partit va aconseguir superar a un dels 3 millors jugadors de la categoria, Pau Nolis. Sayago es va avançar per 2-0 i va tenir opcions de tancar el partit en tres set però no va poder ser i Nolis demostrant el seu nivell va portar el partit al desempat. En el cinquè set es va veure la millor cara de Sayago i en un recital de joc va superar a Nolis per 11-6 per donar el tercer punt local. Quan el partit semblava més a favor dels locals Bocanegra es va avançar per 2-0 a Iván Ruiz i va fer aparèixer els fantasmes del dobles. Gens mes lluny de la realitat ja que un gran Ruiz amb molta templança no es va posar nerviós i es va portar els 3 sets següents per guanyar el partit per 4-2.

Posted in Competicions, Lligues Nacionals, Nacional, PDM - Primera Divisió Masculina, SDM - Segona Divisió Masculina, Temporada 2016-17 and tagged , , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada