Cara i Creu pel Falcons – Smatsa Àgora Grup a Nacional

De nou una victòria i una derrota pels 2 equips de Nacional del Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup. L’equip de Primera Nacional rebia la visita del CN Mataró en un partit que podria ser ajustat però en descansar a la Divisió d’Honor els de el Maresme van alinear al jugador Sergi Grau amb la qual cosa l’encontre tenia totes les paperetes de caure del seu costat. Així va ser i els falconistas gens van poder fer per evitar la derrota per 5-1. Pels locals va destacar el debut a la categoria de Joan Nogueras que va cedir per 3-1 enfront de Sergi Grau i per 3-0 enfront d’Oriol Lario. El punt local ho va obtenir Adrià Úbeda que va superar a Oriol Lario per 3-0 per caure enfront de Toni Prados per 3-1. Va completar l’equip Miquel Muñoz que va cedir enfront dels 2 millors jugadors visitants, Prados i Grau per 3-1 tenint en tots dos opcions de forçar el cinquè set. Després d’aquest resultat els de Joan Nogueras segueixen en la part baixa de la classificació a l’espera del desplaçament a Canàries.

Per la seva banda el Segona Nacional segueix la seva marxa ascendent i va aconseguir treure un triomf in extremis de la pista del CTT Borges per 3-4 en el dobles. El trident format per Iván Ruiz, Alex Sayago i Albert Farrés van aconseguir un punt cada jugador per forçar el dobles. En el dobles el partit no va poder tenir més emoció ja que es va arribar al cinquè set on la parella Sayago/Ruiz va aconseguir remuntar un 9-2 advers per donar la victòria als visitants. Després d’aquesta nova victòria i ja en van 5 els falconistes se situen en la segona posició a l’espera de l’enfrontament amb el Gimnàstic de Tarragona.

Posted in Competicions, Lligues Nacionals, Nacional, PDM - Primera Divisió Masculina, SDM - Segona Divisió Masculina, Temporada 2016-17 and tagged , , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada