Campus Nadal

Arriba Nadal!!

I amb el Nadal, com sempre, arriba també el Campus de Falcons, en la seva versió nadalenca. Una ocasió fantàstica per aprofitar una parada a mitja temporada per seguir jugant, passar-ho bé amb un grup d’amics i, a més, millorar a un ritme exponencial! Durant la temporada invertim moltes hores, però aquestes són concentrades, amb més sparrings i ens serviran per fer un salt qualitatiu de cara a la resta de la temporada. Tenim gent de diferents edats i nivells, i ens adaptem als nivells per tal que tothom estigui còmode. Fem teoria, pràctica amb diferents persones, multiboles i tenim sparrings de lligues nacionals!
Si necessiteu arribar abans o quedar-vos a dinar cap problema, només cal que ens ho comenteu.

Les inscripcions i qualsevol dubte ens ho podeu fer arribar a falconssabadellae@hotmail.com o trucar al tècnic Joan Nogueras, al 600.005.696

Afanyeu-vos, hi ha una pre-inscripció amb un important descompte econòmic i les places són limitades!

cartell-campus-nadal

Posted in Activitats social, Campus Nadal, Campus Temp. 16-17 and tagged .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada