XI Falconada de Sabadell

Diumenge passat 23 d’Octubre va tenir lloc un any més la Falconada de Sabadell. Una prova ciclista no competitiva on es van reunir aquest any un miler de BTTeros per realitzar el circuit que havia dissenyat Domenec Balmes pel Vallés. El recorregut d’aquest any passava per Sabadell, Castellar, Sentmenat, Polinyà, Caldes de Montbui, Palau de Plegamans i Sant Llorenç Savall.

Una vegada més l’eix central de la prova era la seu social del Club Falcons Sabadell, la Masia Sant Oleguer on es va fixar la Sortida i l’Arribada de la prova. En aquesta onzena edició com és habitual havien 2 recorreguts; la Falconadeta de 35 km amb un desnivell de 760 m i la Falconada de 60 km amb un desnivell de 1500 m. Els participants van poder passar abans de donar-se la sortida escalonada entre les 08:00 i les 08:30 hores per la Masia a prendre un petit esmorzar compost de xocolata, Cafè gentilesa de Cafès Pont i assortit de pastes gentilesa de Europastry. Ja en el recorregut 3 avituallaments van fer als ciclistes recuperar forces juntament amb un lloc d’assistència mecànica a càrrec de Bike Box. Ja una vegada en l’arribada es va habilitar tota l’era de la Masia Sant Oleguer perquè els corredors poguessin rentar el fang a les seves bicicletes i prendre l’habitual beguda i el bocata de butifarra. Es van fer gairebé 1400 entre ciclistes i acompanyants. Aquest any l’organització va decidir de donar com a obsequi un Mallot a cada participant de la casa Tuga Wear i també es va realitzar el seguiment dels ciclistes mitjançant xip perquè poguessin tenir el temps realitzat cadascun en la prova.

A nivell estadístic el més ràpid de la Falconadeta va trigar 1 hora i 35 minuts a realitzar-la i el més lent 4 hores i 48 minuts. Per la Falconada el més ràpid la va fer en 2 hores i 53 minuts i el més lent en 6 hores i 24 minuts.

Des del Club Falcons Sabadell es vol agrair als següents col·laboradors sense els quals no es podria realitzar aquesta prova que comença a ser referència en el Vallés i fora d’ell (destacar la presència de 6 corredors de Madrid); Policia de Sabadell, Protecció Civil, Creu Vermella, Trek, Tuga Wear i sobretot als gairebé 150 voluntaris de Falcons comandats per Joan Basachs com a cap visible de la Falconada.

camins

sortida

Posted in Activitats social, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada