TORNEIG ZONAL A REUS

Mes de vint participants sabadellencs copen l’expedició que aquest cap de setmana anirà a Reus a la recerca d’una plaça per al Torneig Estatal que es disputarà a principis de l’any que ve a Valladolid. En categoria d’edats destaca el Falcons Sabadell A.E. amb la presència de 9 jugadors i el TT Sabadell 2016 amb 3 jugadors. Per part falconista estaran presents els Sub-23 Miquel Muñoz i Adrià Úbeda, els Infantils Alejandro Cruz, Carlos Allisis, Ferran Ortuño, Abril Salanova i Carla Navarro, l’alevina Mariona Martí i la benjamina Núria Macià. Per part del TT Sabadell 2016 estaran Marc Ferruz, Màrius Menéndez i Luca Khidasheli. A més d’ells també prendran part en la prova Sub-23 Femenina les ex-falconistes Maria Ballester (Santa Eulária) i Sara Ballester (Tramuntana Figueres). En aquestes categories els jugadors que compten amb opcions de classificació són les 2 Sub-23 femenines, els 2 sub-23 masculins i la benjamina Núria Macià.

En les categories Sèniors el Falcons Sabadell tindrà un únic representant en Sènior masculí que serà Roger Minguell. Per la seva banda la SCR El Ciervo tindrà una àmplia representació en les categories de veterans on son tot un referent amb la presència de 7 palistes. En +40 Xavi Villoro, en +50 Joan Antoni Ametllers i Vicenç Blasco, en +60 Rafael Agea i Francesc Castells, en +65 Ricard Palau i en +70 Pepe Pretel. D’ells molts compten amb possibilitats de classificar-se per al Torneig Estatal.

Posted in Competicions, Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada