NOVA VICTÒRIA DEL FALCONS SBD – SMATSA AGORA GRUP

NOVA VICTÒRIA DEL FALCONS SBD – SMATASA AGORA GRUP

El segon equip falconista , el Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup, va aconseguir una nova victòria a domicili enfront del CTT Ateneu 1882 de Sant Joan Despí. Els pupils de Joan Nogueras van realitzar un bon partit i només van deixar escapar els punts enfront del veterà Juan Díaz, jugador amb molta experiència i que ha jugat els últims anys a primera nacional. Enfront de Díaz van cedir Alex Sayago per 3-1 i Iván Ruiz per 3-0. En canvi els joves jugadors falconistes van aconseguir superar als locals Juan Díaz Jr i a Víctor Vinuesa Jr. Albert Farrés després d’un partit infaust la jornada passada va aconseguir els 2 punts derrotant a Víctor Vinuesa per 3-2 i a Juan Díaz per 3-0 en l’últim punt. Els altres 2 punts els van aconseguir Iván Ruiz que va superar a Díaz també per 3-0 i Alex Sayago que va superar a Víctor Vinuesa per 3-1 en el punt clau del partit. Amb aquesta victòria els falconistes se situen tercers en la classificació per darrere dels imbatuts Lluïsos de Gracia i Gimnàstic de Tarragona. El proper partit serà el dia 12 de Novembre a casa enfront del Titus Badalona.

Posted in Competicions, Lligues Nacionals, SDM - Segona Divisió Masculina and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada