El Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup es desplaça a Sant Joan Despí

Nova jornada de Lliga Nacional aquest cap de setmana i novament torna a jugar només el Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup de Segona Nacional que rendeix visita al Ateneu 1882 de Sant Joan Despí. L’equip sabadellenc espera confirmar el bon començament de temporada que ha realitzat que els ha portat a guanyar els 2 primers partits i fer patir en la darrera jornada al líder de la categoria. Els de La Creu Alta jugaran amb la seva tripleta titular formada per Iván Ruiz, Alex Sayago i Albert Farrés. Els de el Baix Llobregat compten amb un bloc molt experiementat on destaquen els veterans Juan Díaz i David Saiz acompanyats de Joan Díaz, Víctor Vinuesa i Christian Salvador. Un partit a priori molt igualat on la presència de David Saiz a l’alineació local pot decantar el partit a favor dels locals. Tots dos equips es troben a la zona noble de la taula classificatòria amb 2 victòries i 1 derrota darrera dels 2 líders, el LLuïsos de Gràcia i el Gimnàstic de Tarragona que són els únics equips imbatuts de la categoria.

Posted in Competicions, Lligues Nacionals, SDM - Segona Divisió Masculina and tagged , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada