Doble partit de Nacional a la Sala Tennis Taula

Doble compromís pel Falcons Sbd – Smatsa Àgora Grup en Lliga Nacional a la Sala Tennis Taula Ca Balsach. El primer equip falconista intentarà rescabalar-se del mal començament de temporada on en un mal primer partit va cedir per 1-5 en el debut de lliga enfront del Sosmatic Badalona on només Miquel Muñoz va poder donar el do de pit aconseguint el punt sobre Angel Carrión per 3-1 i cedint per 2-3 i 11-9 en el cinquè set enfront del jugador del CAR Adrià Fernández en un partit on va arribar a dominar per 9-8 el definitiu set. Els seus 2 companys, Adrià Úbeda i Adrià López no van estar al nivell i van cedir els seus 2 punts amb bastant claredat jugant a un nivell per sota de les seves possibilitats. En la segona jornada va tocar descansar i per tant aquest dissabte a partir de les 18 hores disputen la seva segona trobada enfront del CTT Esparreguera. Per part dels locals jugaran amb el mateix trident format per Muñoz, Úbeda i López. Els de el Baix Llobregat compten amb un dels grans jugadors de la categoria, Alexandre Vidal acompanyat per Francesc Masip i l’actual campió d’Espanya Aleví, Arnau Pons. Un partit que es preveu igualat on els punts sobre Masip i Pons són claus per aconseguir la victòria.

DUEL EN EL CIM EN SEGONA NACIONAL

Per la seva banda el Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup de Segona Nacional compte per victòries els seus partits en la categoria. En un gran debut a casa es va imposar per 4-2 amb 2 punts d’Albert Farres i altres 2 d’Iván Ruiz. Va completar l’equip Alex Sayago. En la jornada passada es van enfrontar al ATT Premià al que també van aconseguir derrotar per 4-2. Amb el mateix trident Iván Ruiz va aconseguir 2 punts , Albert Farrés 1 i un altre d’Alex Sayago sobre l’ex-falconista Dani Castro per certificar la victòria dels pupils de Joan Nogueras. Aquesta setmana el partit és molt mes complicat ja que visita la Sala Tennis Taula Ca Balsach el líder de la categoria i gran favorit a l’ascens, el Lluïsos de Gracia. Els de la capital compten amb la presència de l’ex-falconista Martí Folch, Xavi Casadevall, Francesc Castillo i Ferran Cano. Un partit amb clar color visitant on els locals canviaran el seu trident titular a causa de la baixa d’Albert Farrés i seran de la partida amb Iván Ruiz, Alex Sayago i el debutant Roger Minguell.

Posted in Competicions, General, Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada