Doble Derrota del Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup

El Falcons va patir una doble derrota en els seus partits disputats a la Sala Tennis Taula Can Balsach dissabte passat. El primer equip va jugar a bon nivell però no va saber aprofitar les seves oportunitats i va cedir per un 1-5 enganyós enfront de l’Esparreguera amb 4 partits perduts en 5 sets. Adrià López va cedir en 5 sets davant Arnau Pons en el primer partit. Miquel Muñoz va cedir 3-1 enfront del base visitant Alex Vidal. Adrià Úbeda que va mostrar un millor nivell de joc va superar per 3-0 a Francesc Masip per posar el 2-1 a l’encontre. A partir d’aquí va estar la clau del partit i Adrià López va cedir per 3-2 enfront d’Alex Vidal malgrat disposar d’1 pilota de partit en el quart set. Adrià Úbeda va perdre 13-11 del cinquè set l’enfrontament amb Arnau Pons i Miquel Muñoz també va cedir en 5 sets enfront de Francesc Masip en un partit que tenia dominat. Un bon partit on d’haver caigut algun 3-2 a favor dels locals s’hagués ajustat molt el resultat final. La setmana vinent toca descans.
ivan-marti
A Segona Nacional el Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup va ser a punt de donar la sorpresa enfront del líder de la categoria i gran favorit a l’ascens, el Lluïsos de Gràcia de Ramón Clivillé. En el primer punt Iván Ruiz a punt va estar de superar al millor jugador de la categoria, Martí Folch cedint per 11-9 en el cinquè set. Alex Sayago va empatar l’encontre en superar a Xavier Casadevall per 14-12 en el cinquè set. Albert Farrés en un dia discret va cedir davant Francesc Castillo per 3-1. Martí Folch va superar per 3-0 a Alex Sayago per posar el 3- favorable als de Barcelona. Iván Ruiz va reduir distàncies en superar a Francesc Castillo per 3-0. En l’últim partit Albert Farrés va continuar amb el seu dia infaust i va perdre amb Xavi Casadevall 3-1 malgrat anar dominant un set a zero i 5-1 en el segon i amb 1 set iguals 8-2 a favor. Això va condemnar als locals a no poder lluitar la victòria en el dobles.
adria-arnau

Posted in Competicions, Lligues Nacionals, Nacional, PDM - Primera Divisió Masculina, SDM - Segona Divisió Masculina, Temporada 2016-17 and tagged , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada