Resultats Open Catalunya (1a Fase)

El cap de setmana passat es va disputar la Primera Fase del Open Catalunya com a avantsala a l’inici de les Lligues Nacionals i Territorials aquest cap de setmana. Per part de l’entitat falconista una nodrida participació va estar present en diferents proves durant el cap de setmana entre Calella i la seu de la FCTT, Reina Elisenda.

Van obrir el foc els infantils a Calella. Carlos Alises, Alejandro Cruz, Ferran Ortuño i Martí Manent. Els 4 van competir en l’Infantil “B”. Cruz, Manent i Ortuño no van aconseguir les 2 primeres posicions del grup que donava opcions a lluitar per ascendir de categoria i van haver de lluitar per no baixar. En aquestes eliminatòries Ferran Ortuño va superar a Alejandro Cruz per 3-0 i Martí Manent a Iván Rojo per 3-0. Alises en la lluita per l’ascens va caure davant Rafa Barrau dels Amics de Terrassa per 3-0.

A la tarda va ser l’hora del Sènior on els jugadors de Primera i Segona Nacional falconistes van estar presents. En el Sènior “A” van participar Miquel Muñoz i Adrià Úbeda. Els 2 es van classificar com a segons de grup després de perdre davant els germans Andrade. Meritòria la victòria de Miquel Muñoz enfront de Martí Folch en el grup. Ja en les eliminatòries Úbeda va caure en vuitens de final amb el jugador del Borges de Divisió d’Honor José Luis Andrade per 3-0 mentre que Muñoz va superar a Julio Andrade per 3-1. En quarts de final Muñoz va caure davant José Luis Andrade per 3-0. En el Sènior “B” van participar Alex Sayago, Adrià López i Albert Farrés. Farrés i López no van poder entrar en la lluita per l’ascens i en la lluita per mantenir-se Adrià López va superar a Pau Folch del Lluïsos de Gràcia per 3-1 i Albert Farrés va cedir per 3-1 davant Josep Querol actual campió de Catalunya de +40. Alex Sayago va cedir en les eliminatòries per l’ascens davant Francesc Masip de l’Esparreguera per 3-0. En el Sènior “C” Roger Minguell no va poder aconseguir lluitar per l’ascens després de caure per 3-1 davant Xavi Panareda de l’Olot i 3-0 davant Manel Suñé de l’Olesa.

L’endemà en Reina Elisenda es va disputar la competició femenina. Núria Maciá i Abril Salanova van participar en el Femení “B” i Mariona Martí i Carla Navarro en el Femení “C”. En el B Abril i Núria van haver de lluitar per la permanència i allà Abril va cedir davant Andrea Vidal del Vilanova per 3-0 i Núria Macià va superar a Abril Vidal del Vic per 3-1. En el nivell C les 2 representants locals es van classificar per lluitar per l’ascens. Mariona Martí va cedir en vuitens per 3-0 enfront d’Anna Clasen del Lluïsos de Gràcia. Per la seva banda Carla Navarro va guanyar a Carla Pineda per 3-1, a Raquel Larrubia per 3-1 per caure en semifinals enfront de Laia Munné del Sant Cugat per 3-0.

Bon cap de setmana dels jugadors/es dirigits per Joan Nogueras i Sara Ballester per preparar l’inici de les lligues.

femeni

infantils

Posted in Competicions Catalanes, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada