Núria Macià subcampiona Open Benjamí de Cassà

El cap de setmana passat s’ha disputat a Cassà de la Selva una nova edició del prestigiós Open Benjamí de Cassà de la Selva, primer torneig de la temporada pels més petits, amb participació i grans resultats de dues noies de la pedrera falconista, Mariona Martí i Núria Macià. Mariona Martí va mostrar una gran progressió respecte a la temporada anterior, quedant setena finalment, després d’una trevalladíssima victòria final contra Mariona Bach del CTT Badalona. La Núria Macià va demostrar una vegada més el seu nivell i que és una de les promeses catalanes de la categoria en el seu últim any de benjamí. Va quedar segona del torneig cedint només davant la intractable Silvia Coll del Vic TT, actual campiona d’Espanya benjamí. La resta de partits Núria els va guanyar amb molta autoritat demostrant la gran progressió que porta en els darrers mesos. En resum bon campionat, que dóna moral respecte a la temporada que s’acaba d’iniciar.

Posted in Competicions, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada