L Campionat de Sabadell (Festa Major 2016)

Durant la passada Festa Major de Sabadell es va disputar el Campionat de Sabadell de Tennis de Taula que en aquest 2016 va aconseguir el mig segle de vida; demostrant una vegada més la bona salut que el tennis de taula té a la ciutat. Un total de 110 palistes de diferents categories van participar en les diferents proves que es van realitzar a la Sala Tennis Taula Ca Balsach.
La competició va arrencar el Divendres amb la disputa dels dobles on tots uns habituals de la prova, els ex-falconistas Ferran Huguet i Andrés Cano es van fer amb el títol per davant de Carlos García i Domi Creus que tornava després de gairebé 5 anys d’inactivitat. En no federats es va produir un triple empat on van sortir beneficiats Santi Plaza i Samuel González; uns habituals també del certamen.
El Dissabte va ser el dia intens i al matí els mes petits van ser els protagonistes amb 2 clares victòries per Erik Rodríguez (benjamí no federat) i Arnau López (aleví no federat). A la tarda venia el plat fort i 56 jugadors van participar en el Sènior no federat el que va suposar un rècord en batre els 48 participants de la passada edició. Després de gairebé 6 hores de competició a les 22 hores Domi Creus es feia amb la victòria en superar a Jesús Ruiz en la gran final. Santi Plaza i Rubén Toribio van ser els semifinalistes.
La competició va acabar el diumenge amb la disputa de les proves de no federats de nens més grans. En infantil els germans Noya (Álvaro i Pablo) van ser els guanyadors mentre que en juvenil Oriol Amat es va fer amb el títol després de superar a Adrián Jurado.

Resultats del L Campionat de Sabadell

Posted in Activitats social, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada