Resultats Open de Sabadell

Aquest cap de setmana va acabar el VII Open de Sabadell – Memorial Ramón Alimón amb la disputa de 3 proves més; Català Federat, -18 anys no federat i +18 anys no federat.
La categoria federada va haver-hi una igualtat molt gran i finalment van accedir a semifinals 4 palistes; Ferran Huguet (CN Sabadell), Joan Nogueras (Falcons Sabadell A.I.), Dani Castro (Falcons Sabadell A.I.) i Albert Vila (CTT Tramuntana Figueras). En seminals Joan Nogueras va superar a Dani Castro per 3-1 i Albert Vila es va desfer de Ferran Huguet pel mateix resultat. En la lluita pel tercer lloc Dani Castro no va tenir cap problema i va superar per un contundent 3-0 a Ferran Huguet. Ja en la gran final Joan Nogueras es va avançar per 11-8 en el primer set que va igualar Vila anotant-se el segon per 11-7. El tercer set l’hi va portar Nogueras per 11-9. La cambra a pesar que es va avançar Vila per 6-2 Nogueras va aconseguir empatar a 6 i es va acabar portant el set per 11-7 amb la qual cosa es va proclamar campió de torneig i es va adjudicar el cap de setmana en un hotel gentilesa de SBD Travel Service.
En la categoria no federada el noi de Castellar Alex González es va imposar en la categoria reservada per a menors de 18 anys. En la dels grans van arribar a l’últim partit sense haver perdut ni un sol partit Ernest Pardell i Francesc Playà. Pardell va sorprendre al favorit Playà i es va avançar per 2 sets a 0. Playà reaccinó i es va imposar en els altres 3 per fer-se amb el títol. El premi especial per al jugador veterà millor classificat l’hi va portar el jugador de Terrassa Antonio González.

Posted in Temporada 2015-16 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada