La Nit del TT Català

Una vegada més al final de Temporada la Federació Catalana de Tennis Taula va realitzar la Nit del tennis Taula Català on dió una sèrie de distincions als clubs de tota Catalunya. En aquest cas a nivell local van ser premiats el Falcons Sabadell A.E. i la S.C.R. El Ciervo. L’acte es va realitzar divendres passat en el reción estrenat auditori Rafael Nebot a la seu del Consell Català de l’Esport.
Els Falconistas van ser premiats pels seus 2 ascensos d’aquesta temporada, el de Primera Nacional a Divisió d’Honor (aconseguit ara fa 2 mesos en la fase d’Ascens de la Zubia amb Ferran Brugada, Pere Weisz i Ramón Clivillé com a protagonistes) i el de Segona Nacional a Primera Nacional (van pujar directament en quedar primers de grup amb Miquel Muñoz i Martí Folch com a grans protagonistes).
La S.C.R. El Ciervo també va ser premiada pel seu Campionat d’Espanya en categoria +60 per Equips amb Kiko Castells i Rafael Agea com a jugadors. Per part ciervista també va ser distingit el seu delegat, Pepe Pretel pel seu títol de campió d’Espanya Individual en categoria +70. Un altre sabadellenc també va ser distingit, Joan Barberà, formant part de la distinció a Esports en Xarxa per la seva tasca de difusió del Tennis de Mesa. Falcons Sabadell A.E. també va ser distingit per la Representació Territorial Barcelonina pels seus mèrits esportius.
També es van donar els reconeixements del Programa Generació TT de la FCTT. Un programa que tracta de formar jugadors des de la base fins a infantils. En aquest cas l’entitat sabadellenca va obtenir el primer lloc en la classificació del programa i va ser distingit com a millor club de promoció a Catalunya.

Posted in Temporada 2015-16 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada