EL FALCONS SABADELL GUARDONAT PELS ASCENSOS A DIVISIÓ D’HONOR i 1a NACIONAL

Aquest divendres, el club sabadellenc rebrà les distincions després d’una temporada espectacular

Eren dos dels grans objectius de la temporada i s’han aconseguit. Pujar el primer equip a la Divisió d’Honor masculina de tennis de taula i el segon a Primera Nacional. L’ascens a la categoria de plata es va aconseguir a La Zubia (Granada) amb Ferran Brugada, Pere Weisz i Ramon Clivillé com a trident titular i Martí Folch, que va viatjar com a quart jugador a terres andaluses. Precisament Folch ha estat un dels grans artífex de pujar el segon equip a la Primera Nacional. Juntament amb Miquel Muñoz i Ignasi Weisz han estat els grans protagonistes d’una temporada rodona amb l’ascens directe després de ser campions de Segona.
Aquests grans èxits del Falcons seran reconeguts aquest proper divendres durant la Nit del Tennis de Taula Català que tindrà lloc al Consell Català de l’Esport a partir de les 19:30 hores. No seran els únics guardons, però si els més destacats, que rebrà el Falcons Sabadell.

Posted in Temporada 2015-16 and tagged .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada