Andrés Cano Campió Open Sabadell-Memorial Alimón

ANDRÉS CANO (FALCONS SMATSA) BRILLANT CAMPIÓ EN VETERANS

Miquel Quesada (Vilablareix) i Jose Antonio Rei (Falcons) completen el podi

El palista sabadellense del Falcons SMATSA Andrés Cano s’ha adjudicat la competició de Veterans del Open Sabadell-Memorial Ramón Alimón de tennis de taula que s’ha disputat aquest cap de setmana en les instal·lacions falconistas de Ca Balsach. Cano ha estat el millor del certamen guanyant tots i cadascun dels partits que ha disputat i s’ha proclamat campió sense cedir cap set en tota la competició. El subcampionat ha estat para Miguel Quesada, del Vilablareix, completant el podi Jose Antonio Rei, del Falcons Sabadell. Han seguit al trident del podium Antoni López, Martín Bernal, José Muñoz i Alejandro Teruel.

Posted in Temporada 2015-16 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada