LA PEDRERA DEL FALCONS SABADELL DEMOSTRA A BLANES QUE TÉ FUTUR

Des de benjamins fins a sub-23, els falconistas han competit en la gran cita anual

10 dias de gran tennis de taula a Blanes amb la disputa dels Campionats d’Espanya de tennis de taula en categoria benjamí, aleví, infantil, juvenil i sub-23. La competició sub-23 es disputa aquest cap de setmana i serà la que tancarà la competició. Es tracta d’una competició destacadísima al calendari que ha comptat amb presència del Falcons Sabadell en totes les categories. La representació falconista en categories d’edats ha estat formada per Nuria Macià, Mariona Martí, Martina Li Polo, Carla Navarro, Abril Salanova, Laura Oliveras, Marc Ferruz, Adrià Weisz, Genís Ruíz, Xavier Garcia, Jordi Yu, Oscar Rodríguez, Màrius Menéndez, Jordi Weisz, Ivan Ruíz, Alex Sayago, Albert Farrés, Daniel Castro, Miquel Muñoz, Joan Alcaraz, Martí Folch i Maria i Sara Ballester. Un nombre important de palistes que ha estat a Blanes amb l’entrenador Joan Nogueras al capdavant i que ha pogut competir en aquesta gran cita anual. Al costat de Nogueras han estat com a entrenadors Pere Weisz, Richard García i Ignasi Weisz. Per a alguns ha estat el seu primer Campionat d’Espanya i tota una gran experiència de cara al futur. I futur en la pedrera del Falcons Sabadell hi ha i per a molts anys.

Posted in Campionats d'Espanya, Temporada 2015-16 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada