EL FALCONS SMATSA ES VOL CORONAR COM A CAMPIÓ DE CATALUNYA

Vol arrodonir una temporada on ha estat campió de Lliga i subcampió d’Espanya

Nou gran repte per al Falcons SMATSA que afronta el Campionat de Catalunya de Veterans de tennis de taula que es jugarà aquest cap de setmana a Calella. El conjunt de Sabadell afronta la cita amb l’objectiu de lluitar pel títol i aixecar la copa de campions en una prova amb un nivel altíssim. El Falcons SMATSA “A”, amb Joan i Mònica Weisz i Joan Barberà, és el primer cap de sèrie i a la fase de grups s’enfrontarà als potents Xarxa Malgrat i Canet, a més de l’Hospitalet. I el Falcons SMATSA “B”, format per Ignasi Weisz, Xavi Garcia i Andrés Cano, ha quedat enquadrat al grup amb l’Olesa, un dels candidats al títol, SCR El Ciervo “B” i Vilafranca. Amb un bloc molt compacte el Falcons “B” vol pujar al podi a Calella després d’un any espectacular on han aconseguit l’ascens a Primera Divisió.
I és que el 2016 ha estat per enmarcar per als veterans del Falcons Sabadell. Campions de Lliga, ascens a 1a Divisió, Subcampions i tercers d’Espanya d’Espanya. Uns èxits amb noms i cognoms. Els germans Pere, Joan, Monica, Montse i Ignasi Weisz, juntament amb Xavi Garcia, Andrés Cano, Alex Menéndez i Joan Barberà han estat els protagonistes d’una temporada majúscula que tenen ara l’oportunitat d’arrodonir per treure matrícula.
A més dels dos equips del Falcons SMATSA en la categoria de 40 anys, a Calella competiran en la categoria de 50 amb un trident format per Ramon Carceller, Santi Carol i Joan Carles Ballester. Al grup s’enfrontaran al potent SCR El Ciervo i a l’Agrupació Congrés B.

Posted in Campionats de Catalunya and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada