EL FALCONS SMATSA “A” NOU CAMPIÓ DE CATALUNYA DE VETERANS

I el Falcons SMATSA “B” brillantíssim tercer classificat a la destacada cita

Superar-se és difícil, però això és el que estàn fent en cada competició de Veterans (categoria de 40 anys) els dos equips del Falcons SMATSA de Sabadell. Després de conquerir la Lliga de Veterans per segon any consecutiu i pujar el segon equip a la 1a Divisió, van ser subcampions i tercers d’Espanya i ara, aquest cap de setmana, s’han proclamat campions de Catalunya per primera vegada en la seva història, a més del més que brillantíssim tercer lloc del Falcons B. Un Falcons SMATSA “B” que amb Ignasi Weisz, Xavi Garcia i Andrés Cano ha estat capaç de guanyar als potentíssim Girbau Vic TT i a l’Olesa, dos equips de primeríssim nivell amb palistes de molta qualitat i nivell.

El Falcons SMATSA “A”, capitanejat per Joan Weisz, ha aixecat el títol de Campió de Catalunya de tennis de taula a Calella després de guanyar tots els partits per 3 a 0. En la fase de grups, van imposar-se a l’Hospitalet, al Canet de Josep Maillo i al Malgrat de Jordi Fernández i Jordi Pons, i que al final ha estat el destacat subcampió català. En els quarts de final van derrotar el Poble Nou, en semifinals a l’Olesa de Jaume Jofre i Manel Sunyé i a la final novament al Malgrat, un equip molt i molt compacte i competitiu. Gran èxit de la tripleta falconista formada per Joan Weisz, Joan Barberà i Mònica Weisz, que han arribat en un gran estat de forma a la cita catalana.

I el Falcons SMATSA “B” mereix un tracte a part i especial pel grandíssim campionat que ha jugat. I és que Ignasi Weisz, Xavi Garcia i Andrés Cano han estat de matrícula, a un nivell ecepcional sent capaços d’eliminar als quarts de final al Girbau Vic TT, segon cap de sèrie. I no només van guanyar al Vic, si no que ho van fer per 3-0 amb una destacada victòria de Xavi Garcia contra Jordi Carceller, un dels millors jugadors de Catalunya de Veterans. I en la lluita per pujar el podi, en la lluita pel tercer i quart lloc, victòria contra l’Olesa per 3 a 2 amb dos puntsasos d’Ignasi Weisz que s’ha imposat a Jofre i Sunyé. Weisz i Garcia acompanyats d’un majestuós i esplèndid Andrés Cano han fet història.

I en la categoria de 50 anys, molt bona actuació de la tripleta del Falcons SMATSA formada per Joan Carles Ballester, Santi Carol i Ramon Carceller. Els de Sabadell han arribat fins al quarts de final on han caigut eliminats contra el potent El Centre, que ha estat subcampió a Calella.

Posted in Campionats de Catalunya, General, Temporada 2015-16 and tagged , , , .

One Comment

  1. Felicitats als dos equips de veterans per la victòria del equip A i per la tercera posició del equip B. Vull destacar que l’equip del xavier, l’Ignasi i l’Àndres van fer un molt bon partit i van jugar a un gran nivell, del qual en puc donar fer i haver-ho patit en primera persona.

    salutacions i a gaudir-ho.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada