EL FALCONS SABADELL COMPETEIX A LA COPA DEL REI I DE LA REINA A BLANES

Dissabte i diumenge es disputarà la prova absoluta amb la presència dels sabadellencs

Aquest cap de setmana es disputa el Campionat d’Espanya absolut i el Falcons Sabadell competirà tant a les proves d’equips, a la Copa del Rei i de la Reina, i a les proves individuals i dobles. L’equip masculí falconista estarà format per Ferran Brugada, Ramon Clivillé, Pere Weisz, Miquel Muñoz i Martí Folch, grans protagonistes aquesta temporada de l’ascens a Divisió d’Honor i a Primera Nacional. Per Muñoz i Folch ser a la Copa del Rei es un premi a la temporada que han fet. A la fase de grups per accedir al quadre final s’enfrontaran al San Sebastián de los Reyes de Superdivisió i al Mediterraneo de València i a l’OARGI basc, els dos de Divisió d’Honor.
I a la Copa de la Reina, el Falcons comptarà amb les habituals Montse i Mònica Weisz i Sara i Maria Ballester. Les sabadellenques han quedat enquadrades al grup amb el Suris Calella i l’Irun.

Posted in Campionats d'Espanya, Temporada 2015-16 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada