EL FALCONS SABADELL 3er EN LA CATEGORIA SUB-23 FEMENÍ

MEDALLA DE BRONZE EN SUB-23 FEMENÍ

El Falcons Sabadell s’ha penjat la medalla de bronze en la competició sub-23 femení. La dupla formada per les germanes María i Sara Ballester han aconseguit pujar al podium lluitant amb les millors. Pocs dies després de penjar-se també el bronze en els dobles absoluts, van acabar terceres en la seva categoria. En els últims dies de competició va destacar la benjamí Nuria Macià, arribant als vuitens de final individuals i fent bon tandem amb Mariona Martí. Per a uns el premi, el merescut premi ja era el de poder participar i jugar el seu primer Campionat d’Espanya, el primer de molts si segueixen entrenant i treballant amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes que l’última temporada. Per a uns altres era la confirmació de la seva gran evolució en els últims mesos. I això es va veure reflectit a Blanes on van aconseguir victòries de gran mèrit com la d’Ivan Ruíz contra el jugador de Divisió d’Honor Jordi Latorre (Borges). Sigui com fos cal destacar als 20 palistes del Falcons que van estar a Blanes. Saber on aquestes i el que es pot fer en el futur només depèn d’un mateix. Els protagonistes sabadellenses i del Falcons han estat Nuria Macià, Mariona Martí, Martina Li Polo, Carla Navarro, Abril Salanova, Laura Oliveras, Marc Ferruz, Adrià Weisz, Genís Ruíz, Xavier Garcia, Jordi Yu, Oscar Rodríguez, Màrius Menéndez, Jordi Weisz, Ivan Ruíz, Alex Sayago, Albert Farrés, Daniel Castro, Miquel Muñoz, Joan Alcaraz, Martí Folch i Maria i Sara Ballester. I per molts anys més, per molts Campionats d’Espanya més.

Posted in Campionats d'Espanya, Temporada 2015-16 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada