Dani Castro (Falcons) campió del Circuit Promesas

DANI CASTRO (FALCONS SABADELL), BRILLANT CAMPIÓ DEL CIRCUIT PROMESES

Màrius Menéndez semifinalista en una cita amb una gran representació falconista

Cada vegada són més els falconistes que acudeixen puntualment a un gran competició organitzada per la Representació Territorial de Barcelona (RTB) com és el Circuit Promeses. Aquest cap de setmana en el Complex Esportiu de Reina Elisenda, a Barcelona, es va jugar una nova fase amb la presència de Laura Oliveras, Nuria Macià, Clara López, Mariona Martí, Abril Salanova, Dani Castro, Adrià Weisz, Xavier Garcia, Màrius Menéndez, Jordi Weisz, Genís Ruíz i Marc Ferruz. Tots ells van demostrar tant en els individuals com en els dobles una important millorança i evolució en el seu joc gràcies al treball i a l’esforç diari de cadascun, de les jugadores i jugadors del Falcons Sabadell A.E.
En un Circuit Promeses on Dani Castro es va proclamar brillant campió en categoria juvenil. Castro va realitzar una gran competició aconseguint la victòria final. Un triomf que li dóna molta moral a un jove jugador que té una gran il·lusió a aprendre i millorar. I en infantils, Màrius Menéndez va ser semifinalista en aquesta prova que genera tanta il·lusió entre els joves.

Posted in Competicions Catalanes, Temporada 2015-16 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada