Vuit falconistes busquen plaça per l’Estatal

TORNEIG NACIONAL

VUIT PALISTES DEL FALCONS SABADELL BUSQUEN PLAÇA PER A l’ESTATAL DE VALLADOLID

Aquest cap de setmana competeixen en Alcobendas en la repesca de la destacada competició

Els infantils Jordi Weisz, Marius Menéndez i Abril Salanova, els juvenils Ivan Ruíz, Alex Sayago i Dani Castro i els sub-23 Martí Folch i Miquel Muñoz són els 8 palistes del Falcons Sabadell A.E. que aquest cap de setmana disputaran el Torneig Nacional de tennis de taula que es jugarà en Alcobendas (Madrid). Els falconistes es desplacen a terres madrilenyes a la recerca de la classificació per al Torneig Estatal de Valladolid del proper mes de febrer. El Nacional és una repesca, una revalida, per als jugadors que es van quedar a les portes d’aconseguir un bitllet per a l’Estatal en el Zonal.

Els 10 millors de cada categoria en el Nacional de Madrid aconseguiran una plaça per a l’Estatal. Est és l’objectiu de Weisz, Menéndez, Salanova, Ruíz, Sayago, Castro, Folch i Muñoz que s’han preparat a consciència per a aquest certamen a les ordres del responsable tècnic del Falcons Joan Nogueras. El poliesportiu Jose Caballero de Alcobendas (Madrid) serà l’escenari d’aquesta cita marcada en vermell.

Posted in Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2015-16 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada