El Falcons en el Circuit Promesas

EL FALCONS SABADELL CADA DIA COMPTA AMB MÉS PROMESES

La il·lusió de gaudir de l’esport i aprendre cada dia més

El Circuit Promeses de la Representació Territorial de Barcelona és una de les cites més atractives per als joves jugadors que s’inicien en el tennis de taula, fins i tot pels quals ja porten uns anys. Dividits per nivells es juguen diferents fases en seus com a Can Balsach, la Sala de Tennis Taula de Falcons, Reina Elisenda, Calella o Ateneu 1882, és a dir instal·lacions on càpiguen un mínim de 8-10 taules per a la competició. Uns 20 jugadors de la secció que presideix Pere Weisz van disputar aquest cap de setmana la tercera fase de la cita barcelonina, els grups G i H es van jugar a Sabadell. Màrius Menéndez, Daniel Castro, Jordi Weisz, Genís Ruíz, Ferran Ortuño, Pau Tirat, Adrià Weisz, Xavier Garcia, Marc Ferruz, Martí Manent, Clara López, Mariona Martí, Abril Salanova, Nuria macià, Laura Oliveras, Carla Navarro, Joseu Benjamí Gualo, Didac Torres i Xavier Silvestre són els falconistes que van gaudir del tennis de taula en aquesta edició del Promeses, una més que interessant competició.

Posted in Competicions, Competicions Catalanes, Temporada 2015-16 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada