Resultats Equips lliga Nacional Masculí

EL FALCONS SABADELL LI ENDOSSA UN 6-0 Al CPP IGUALADA

Els falconistas es jugaran el liderat en la seva visita a Mallorca

Nou triomf del primer equip masculí del Falcons Sabadell A.E. en la Primera Divisió Nacional de tennis de taula. El conjunt falconista encapçala el grup tercer de la categoria després de la contundent victòria davant el CPP Igualada per 6-0. El trident format per Sergi Martínez, Pere Weisz i Ramón Clivillé no va donar cap opció als de l’Anoia. Destacar que Sergi Martínez porta un 100×100 de victòries, ha guanyat tots els punts que ha jugat. Contundent triomf una setmana abans del doble desplzaçament a Mallorca on està en joc el liderat. I és que aquest cap de setmana vinent els de Sabadell es desplacen a terres mallorquines, es mesuraran el dissabte al Alcudia, que encara no ha guanyat cap partit, i el diumenge jugaran en la pista del potent Són Cladera, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat.

ELS DOS EQUIPS DE TERCERA NACIONAL EN FORMA

I una jornada més el Falcons Sabadell “A” lidera la classificació del seu grup. L’equip format per Alex Menéndez, Ivan Ruíz, Albert Farrés, Joan Weisz i Andrés Cano es va desplaçar a Andorra on es va portar el triomf davant l’Encamp per 1-5. L’objectiu del tercer equip falconista és l’ascens però per a això ha de pujar tant el Primera a Divisió d’Honor com el Segona a Primera Nacional. Per cert que en Tercera Nacional, els falconistas compten amb dos equips. També gran temporada la que estan fent Ignasi Weisz, Xavi Garcia, Alex Sayago i Joan Alcaraz.

Falcons B 3a Nacional

Posted in Competicions, Temporada 2015-16 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada