Presentació oficial: Falcons ja supera el centenar de jugadors

EL FALCONS SABADELL A.E, QUE SUPERA EL CENTENAR DE PALISTES, ES VESTEIG DE GALA

Més de 100 jugadors, molt més de 100 palistes són els que compte ja la secció de tennis de taula del Falcons Sabadell A.E que es va presentar en societat aquesta passat dissabte a la Sala Tennis de Taula Falcons a Can Balsach. Jornada festiva per presentar a tots i cadascun dels jugadors que forma part de la família falconista aquesta temporada 2015/2016.
Un Falcons Sabadell que té molt clars els seus reptes i els seus objectius que comencen per la pedrera i pels més petits, els nens i nenes que cada dia són més i que formen part de la Escola que dirigeix el tècnic Joan Nogueras. Però en Falcons tenen cabuda els més joves i també els veterans i és que són molts els palistes de més de 40 anys que practiquen i gaudeixen del tennis de taula a Sabadell, alguns com a hobby formant del grup Pares i Mares TT (dirigit per Alex Menéndez i Mònica Weisz), un altre de més nivell competitiu, que són els actuals campions d’Espanya i de la Lliga de 1a Divisió.
En una temporada 2015/2016 on estrenen nova equipació, el vermell de Falcons, el vermell del cor falconista, es va notar i molt durant la presentació, on va haver-hi una baixa significativa i destacada, la del president de la secció i el gran referent del club en la taula, com és Pere Weisz. Una grastroenteritis li va deixar KO per jugar en Primera Nacional i per participar en aquest acte festiu.
Per a aquesta temporada l’augment de la Escola és notable, i a nivell més competitiu volen retornar el primer equip masculí a Divisió d’Honor, que el segon pugi a Primera Nacional i el tercer a Segona. Un gran repte que és possible però pel qual hauran de lluitar cada partit perquè la competència és molt gran. Amb obstinació, entrega i la qualitat que tenen el poden aconseguir.

Posted in Activitats social, Equips, General, Temporada 2015-16 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada