Ferran Brugada fitxa per Falcons

FERRAN BRUGADA, EL FILL PRODIGO, TORNA Al FALCONS SABADELL

S’ha compromès, de moment, fins al final de la primera volta

El millor jugador de la història sortit de la pedrera del Falcons Sabadell Ferran Brugada Bellsolà és nou oficialment jugador del Falcons Sabadell de la Primera Nacional masculina de tennis de taula. Brugada, que està preparant el MIR de medicina del proper mes de febrer, s’ha compromès amb l’equip de la seva vida fins que finalitzi la primera volta. Una vegada hagi acabat la primera part de la temporada, que pràcticament, coincidirà amb la finalització del MIR, decidirà si acaba la present campanya amb el Falcons o bé accepta una proposta de superior categoria que li pugui arribar. A causa de la exigencia de l’examen de medicina, Brugada no pot competir ni setmanalment ni amb regularitat, la qual cosa li va fer decidir per prendre’s un any sabàtic en el tennis de taula. Però la proposta falconista de treure llicència, jugar algun partit de la primera volta i tenir l’opció, a partir de febrer, de fitxar per un altre club, li ha convençut per tornar a posar-se la samarreta del Falcons.

Tornar a un club en el qual es va iniciar amb 8-9 anys i amb el qual ho ha guanyat tot. Els millors anys de la seva vida esportiva han estat en l’equip de Sabadell on va conquistar campionats de Catalunya i nombroses medalles en els Campionats d’Espanya en totes les categories, des de benjamí a *sub-21. Va ser internacional, va jugar vàries Campionats d’Europa entre infantil i junior, a més d’arribar a ser internacional absolut, alguna cosa que va haver de deixar per centrar-se en els estudis de Medicina. El Dr. Ferran Brugada Bellsolà va viure també els millors anys del Falcons, l’ascens a Superdivisió al costat de Pere Weisz i Ramón Mampel, i les quatre temporades en la màxima categoria amb el famós debut del xinès Li Dan Dan contra el totpoderós CajaGranada. Quan els falconistas van perdre la Superdivisió, Brugada va fitxar pel CER L’Escala. La tornada a casa del fill prodigo és una realitat, veurem si per molts o per menys mesos perquè no cal oblidar que l’objectiu d’aquesta temporada del Falcons Sabadell és el de pujar a Divisió d’Honor, una categoria que seria ideal per al nivell d’un crack com Brugada.

Posted in General, Temporada 2015-16 and tagged .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada