Campionat d’Espanya per a persones amb discapacitat física

ALBERTO SEOANE (FALCONS SABADELL), CAMPIÓ D’ESPANYA

El palista del Falcons Sabadell Alberto Seoane, que entrena al CAR de Sant Cugat del Vallès, s’ha proclamat campió d’Espanya de la classe 6 per a persones amb discapacitat física en la competició que s’ha celebrat a la localitat andalusa d’Antequera. Seoane, actual número 9 del món i amb el clar objectiu de classificar-se per als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro del 2016, s’ha penjat la medalla d’or la prova estatal en vèncer en la final a Amalio Castillo (Hispalis de Sevilla) per 3 sets a 1. El falconista es va adjudicar el primer joc per 22-20, va perdre el segon per 10-12, va tornar a agafar avantatge en el tercer en guanyar per 12-10 i va certificar el triomf en el quart set amb un 11-7. En les semifinals va derrotar José Luis Sánchez (Getafe) per 11-5, 11-4 i 11-2.

Alberto Seoane

Posted in Campionats d'Espanya, Competicions, Temporada 2014-15 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada