EN MASCULÍ JORNADA PLENA DE BAIXES

En nois aquesta setmana els 3 partits es juguen a casa. El Dissabte a partir de les 18:00 hores juguen a la Sala Tennis Taula Can Balsach el Segona Nacional el derby enfront del CN Sabadell. Un partit on els nedadors amb un equip format per Agustí Martín, Alex Stivenart i Sergi Casanovas o Ferran Huguet són els clars favorits. Els falconistes jugaran amb les baixes de Miquel Muñoz i David Vilardell i seran de la partida amb un equip format per Andreu Gómez, Ignasi Weisz i Albert Farrés. En Tercera Nacional visita aquesta setmana als falconistes l’Ateneu Poblenou on debutarà el seu gran fitxatge Ismael Caymel (jugador de nivell de Divisió d’Honor) unit a José Feliu i Quim Riumbau. Per tant clar partit per als visitants on el trident local format per Alberto Seoane, Andrés Cano i Joan Alcaraz intentarà donar el millor de si mateixos.
El Diumenge vindrà el plat fort a casa on el Divisió d’Honor després de la seva gran victòria a Mallorca que li dóna encara possibilitats de lluitar per la permanència buscarà la seva primera victòria a Can Balsach enfront del Termotur Calella. Per part dels del Maresme jugaran Aitor Puig, Albert Arcos i Adrià Mallorquí mentre que pels locals tornaran a repetir el trident format per Pere Weisz, Ramon Clivillé i Marc Lanchón.

Posted in General.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada