PABLO TELECHEA CAMPIO D’ESPANYA DE SORDS

PABLO TELECHEA CAMPIO D’ESPANYA DE SORDS

Dissabte passat va tenir lloc a les instal·lacions del Falcons Sabadell A.E. la Fase Final del Campionat d’Espanya per a Sords 2014 de Tennis de Taula. Per a la competició van aconseguir la seva classificació els jugadors mallorquins José Martín i Juan Jaume Ferrer pertanyents a l’Alaró TTC, el càntabre Pablo Telechea pertanyent al CTM Torrelavega, el jugador local de Sabadell Siscu Terns a més dels jugadors de la Comunitat Valenciana Xavi Uitzi i Corina Petran pertanyents tots dos al club Asorcas de Castelló.
La competició es va disputar en un grup de 6 tots contra tots que dilucidaria al campió. Com era de preveure els jugadors mallorquins i el càntabre que eren els grans favorits van guanyar els seus partits contra tots els seus rivals per enfrontar-se entre ells en les darreres rondes del grup. En aquestes rondes José Martín després d’avançar-se 2-0 al seu company va veure com aquest li igualava a 2 però en el darrer set l’actual campió d’Espanya va jugar a un gran nivell i se’l va endur per 11-3. Per la seva banda Pablo Telechea va haver de remuntar els 2 set inicials que van caure del costat de Ferrer per un doble 11-8 per poder fer-se amb el partit per 3-2 amb parcials molt ajustats (11-6 13-11 11-9) salvant 3 pilotes de partit en el quart set. Al final malgrat els 2 grans partits de Ferrer els pronòstics es van complir i en darrer partit del grup Martín i Telechea es jugarien el títol. Es va avançar Telechea jugant un gran primer set per 11-8 però a continuació va estar molt menys fi i Martín es va adjudicar els 2 següents per 11-8 i 11-5. El quart set no va tornar a tenir història i un gran Telechea es va imposar per 11-6 per portar el títol al cinquè set. Ja en el cinquè Martín es va avançar per un clar 4-1 cosa que feia pensar que la seva experiència li donaria el títol; però el jove càntabre va aconseguir encadenar 9 punts seguits i es va posar amb 10-4 a favor per tancar el partit amb 11-6 i proclamar-se campió d’Espanya.
Paral·lelament al Campionat va tenir també lloc la reunió dels presidents territorials al Centre Cívic de Can Balsach.
Campeonato España para Sordos 2014

Posted in Campionats d'Espanya, Competicions, Temporada 2014-15 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada