El Nostre Equip Femení a la ETTU CUP

El primer equip Femení participarà aquest cap de setmana per primera en la seva història en la ETTU CUP, la segona competició en importància després de la Champions League. Les jugadores locals que van aconseguir l’última plaça de classificació per la ETTU CUP després d’un gran final de lliga es desplaçaran a Dumbravita (Romania) a la recerca d’una de les 2 places que donen accés a la Segona Ronda de la ETTU CUP a disputar a principis d’Octubre.
Les rivals de les vallesanes en terres romaneses són les jugadores de l’equip local de l’ACS Dumbravita, les holandeses del Dozy Den Helder Noordkop i les xipriotes del Acropolis Youth Club. Les grans favorites per passar a la Segona Ronda són les holandeses que compten amb un equip molt potent format per les holandeses Rianne Van Duin, Melanie Bierdrager (va formar part del combinat juvenil en l’últim europeu) a part de la russa Ana Gogorita i la xinesa Yun Zhang. L’equip més assequible del grup és el xipriota que solament compta amb la jugadora Louiza Kourea com a jugadora de més entitat. El tercer equip és l’equip local que compta amb una de les grans promeses del tennis de taula europeu, Adina-Mihaela Diaconu, actual campiona d’Europa Infantil. L’acompanya en l’equip la veterana Mihaela-Roxana Dospina amb experiència internacional en les categories inferiors. Per tant un dur os per a les jugadores de La Creu Alta. Per part del Falcons Sabadell A.E. no es podrà desplaçar amb l’equip al complet ja que la petita de les germanes Ballester, Sara es troba recuperant-se d’una tendinitis en el canell i no viatjarà a Romania. Per tant jugaran les altres 3 integrants de l’equip, la germana gran de les Ballester, Maria al costat de Mónica Weisz i la cara nova d’aquesta temporada, la madrilenya Elena López. López es troba des de mitjans d’Agost preparant la competició al costat de Sara Ballester al CAR de Sant Cugat on estan dins del grup de la RFETM per aquesta temporada 2014-2015. Al costat de les 3 jugadores es desplaçarà el tècnic falconista Joan Nogueras.
Les jugadores sabadellenques jugaran el dissabte a les 14:00 hores contra les jugadores romaneses (presumiblement serà el partit clau per aconseguir el segon lloc), el dissabte a les 19:00 hores contra les xipriotes i tancaran el diumenge a les 10:00 hores contra les holandeses.
SUF Catalunya2

Posted in Competicions, ETTU CUP, Temporada 2014-15 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada