Crònica ETTU CUP Romania

Bona experiència la viscuda en Drumbavita (Romania) per les jugadores del Falcons Sabadell A.E que ha pesar de lluitar molt no van aconseguir accedir a la Segona Fase de la Ettu Cup en quedar terceres de grup obtenint el bitllet només les 2 primeres classificades.
Com es preveia el primer partit era clau per a les aspiracions de les vallesanes però aquestes van jugar el seu pitjor partit del cap de setmana i van cedir per un contundent 3-0 amb 9-1 en sets contra les jugadores locals de l’ACS Drumbravita. Va començar Mónica Weisz que va cedir davant Andrea Zamfir per 3-1, va continuar Maria Ballester que va cedir enfront de la campiona d’Europa Cadet (Adina Diaconu) per 3-0 i va acabar Elena López que tampoc res va poder fer davant Mihaela Dospina (3-0) per evitar la derrota falconista.
Després d’aquesta derrota tocava reaccionar i derrotar a les xipriotes de l’Acrolopis Youth Club per arribar amb opcions de classificació al diumenge. El partit no va començar bé després de la derrota de Mónica Weisz amb la base xipriota Luiza Kourea per 3-2 després de deixar escapar un 2-1 a favor i cedir els 2 últims sets per 11-8. Ràpidament les 2 joves de l’equip li van donar la volta al marcador després de superar Ballester a Marina Milona per 3-0 i a Georgia Avraam per 3-0. Maria Ballester no va poder tancar el partit i va cedir davant Luiza Kourea per 3-1. Amb 2 iguals Mónica Weisz va tirar d’experiència i va superar amb un clar 3-0 a Melanie Makarioli. Aquest resultat donava opcions a les de La Creu Alta però les locals del Dumbravita no van alinear a la seva millor jugadora contra les holandeses i van cedir per 3-1 amb la qual cosa a les falconistes només li servia guanyar 3-0 a les holandeses en el partit del Diumenge.
Les falconistes van sortir a per totes i van arriscar en l’alineació a la recerca del 3-0 que els donava el passi com a segones de grup. En el primer partit Elena López havia de guanyar a la seva jugadora xinesa Zhang Yun però no va ser possible i Elena va cedir per 3-0. A continuació Maria Ballester en el seu millor partit del cap de setmana va derrotar a la millor jugadora de les holandeses, la romanesa Ana Gogorita per un inapel·lable 3-0 amb parcials de 16-14 12-10 i 11-6. Amb empat a 1 Mónica Weisz va superar a Melanie Bierdrager per 3-1 posant el 2-1 a favor de les sabadellenques contra les favorites del grup. Elena López no va poder fer gens per evitar l’empat holandès i Ana Gogorita la va superar per 3-0 amb la qual cosa tot quedava pendent del cinquè i definitiu punt que va enfrontar a Maria Ballester amb la xinesa Zhang Yun. El partit va ser tremendament igualat i cadascuna es va portar 1 set fins que es va arribar al set decisiu, el tercer on després d’arribar al 10 iguals Maria Ballester ho va cedir per 12-10. Això va donar ales a la xinesa que va posar la directa i es va anotar el quart per 11-3 per certificar la victòria del *Dozy Donin Helder *Noordkop per 3-2.
Ara les vallesanes tindran gairebé un mes d’aturada fins a començar la Superdivisió Femenina on jugaran el primer partit a casa enfront del CN Mataró Quadis en el que serà el debut de la Sala Tennis Taula Can Balsach com a nou local de joc de la Superdivisió Femenina.

S’adjunten fotos dels partits i les actes de les trobades. Autor: ACS *Dumbravita

Posted in Competicions, ETTU CUP, General, Temporada 2014-15 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada