Crònica del XLVII Campionat de Sabadell

Un any més durant la Festa Major de Sabadell es va realitzar en les instal·lacions de Falcons Sabadell A.E. el Campionat de Sabadell de Tennis de Taula que va reunir més d’un centenar de palistes no federats; rècord absolut de la prova. El Campionat es va dividir en 6 categories que es van ser disputant durant el cap de setmana. Van començar el Divendres amb la prova de dobles; única modalitat mixta on els palistes federats s’enfrontaven als no federats deixant punts d’avantatge segons el nivell per igualar el partit. Els campions van ser el jugador Alvaro Barreneche que milita en Primera Nacional i l’ex-jugador falconista Adrià López que malgrat no estar federat va jugar a un gran nivell i va ser un dels més destacats. En semifinals es van imposar a Andrés Cano i Richard García per 3-0 i en la gran final a Agustí Martín i Raúl González Blanco “*Farly” per 3-1 remuntant un 9-4 en contra en el primer set.
A partir del dissabte es van disputar les proves No Federades amb una bona presència dels més petits (Benjamí i Aleví) on van jugar 21 palistes guanyant Genís Ruiz en Benjamins i Tomás Salgueiro en Alevins. La categoria “estrella” va ser el Sènior on es van donar cita 47 jugadors. Després de 5 hores de competició Enric Vilà va aconseguir imposar-se a Jesús Ruiz en una gran final per 3-2.
El Diumenge a la tarda es van donar cita els adolescents jugant les categories Infantil i Juvenil. En Juvenils es va imposar el favorit Raúl Pérez a Diego Haran mentre que en Infantils es va imposar Eloi Santafé a Oriol Amat.
Destacar la gran participació i el gran ambient que va regnar durant tot el cap de setmana a la Sala Tennis Taula Can Balsach cosa que parla de la bona salut que té aquest campionat.

Pdf amb els Resultats

Posted in General, Temporada 2014-15 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada