Campionat d’Espanya de Veterans per Autonomies

Gran actuació dels jugadors locals en el Campionat d’Espanya de Veterans per Autonomies on solament han deixat escapar un primer lloc en el transcurs de tota la competició.
En la prova de +40 els 2 equips de Catalunya van arribar al quadre final encara que Catalunya “B” va haver de superar un triple empat en el grup després de caure en el primer partit. Ja en el quadre final Catalunya “A” es va imposar a Castella i Lleó per 3-0 en semifinals i a l’equip “B” per 3-1 en la final. Per part de l’equip “A” el falconista Pere Weisz va fer els seus 2 punts i Renato Moscoso va fer el tercer. L’equip “B” va realitzar el seu punt de mans del ciervista Xavi Villoro que va superar a Jordi Fernàndez. En aquest equip també va prendre part el falconista Joan Weisz.
En la prova de +50 també hi havia presència local repartida en els 2 equips catalans (Vicenç Blasco en el “A” i Angel Boix en el “B”). Tots dos equips van arribar a la final amb molta autoritat i allí l’equip “B” va vèncer per 3-0 amb parcials molt ajustats.
En la prova de +60 el ciervista Kiko Castells fent dupla amb Joan Pareja del Sant Cugat van aconseguir portar-se el títol després de demostrar una gran superioritat en el dacurs de tot el torneig.
Per finalitzar les proves per equips a la categoria de +65 els 2 equips catalans també van pujar al lloc més alt del calaix on l’equip “A” comptava amb la inseparable parella formada per Ricard Palau i Josep Madurell que es van portar el títol.
En categoria femenina va ser l’única on es va escapar el títol i malgrat la gran actuació de Mónica Weisz que va guanyar els seus 2 punts individuals davant Marina Vintila i Gloria Panadero van cedir per 3-2 davant Andalusia. Van completar l’equip Mercè Mañé i la sabadellenca Carme Mestre.

Paral·lelament a aquest campionat es va disputar la XII edició del Memorial Lolita Reyes reservat per a jugadores veteranes. Allà de nou triomf local on Mónica Weisz va demostrar que és la millor palista de la categoria en els últims anys. Va entrar al quadre final com a cap de sèrie on es va desfer d’Idoia Porta de Madrid per 3-1 en quarts de final. Ja en semifinals es va veure el millor partit del torneig i Weisz es va portar el partit per 15-13 en el cinquè set després d’aixecar 3 pilotes de partit a la romanès-espanyola Marina Vintila. Ja en la final va superar a Gloria Panadero per 3-1 per revalidar el títol.

Resultats en PDF

Posted in Campionats d'Espanya, Competicions, Temporada 2014-15 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada