La Fase d’ascens a DHM es juga a Sabadell i la juga Falcons!! L’equip de Tercera juga la fase d’ascens a Segona a Calella

Durant el cap de setmana del 17 i 18 de maig es jugarà a Sabadell, al pavelló d’Esports de Sant Oleguer, la organitza Falcons i la juga Falcons, l’equip format per Marc Lanchon, Sergi Martinez, Andreu Gomez i Pere Weisz volen rematar l’excel·lent temporada amb l’ascens a la categoria de plata. Vinga ànims!!!

La normativa i els equips que la disputen:

Fase ascens DHM Fase ascens DHM1

 

Sis equips catalans més disputaran la fase, el Calella, Borges, Ripollet, Vic, Igualda i Esparreguera, molta sort a tots ells.

Gràcies a l’Ajuntament per la cessió del pavelló.

L’equip de Tercera Nacional també jugarà la fase d’ascens per pujar de categoria, en aquest cas, per pujar a la Segona Nacional, després de la gran temporada realitzada pel David Vilardell, el Miquel Muñoz, l’Àlex Menendez i l’Andres Cano es mereixen l’ascens de categoria, caldrà donar-ho tot a Calella, molta sort!!

TDM-reduida

Posted in General.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada