SABADELL SERÀ LA SEU DE LA FASE D’ASCENS A LA DIVISIÓ D’HONOR MASCULINA DE TENNIS DE TAULA

La Real Federación Española de tenis de mesa (RFETM) ha concedit al Club Falcons i a la ciutat de Sabadell la seu de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor masculina de tennis de taula.

La fase d’ascens es celebrarà els dies 17 i 18 de maig al pavelló de Sol i Padrís de Sabadell.

El primer equip masculí del Club Falcons Sabadell composat pels sabadellencs Sergi Martínez, Joan i Pere Weisz, l’eivissenc Marc Lanchón i per l’Andreu Gómez, i dirigit des de la banqueta per Joan Nogueras, lluitarà per tornar a la categoria de plata del tennis de taula espanyol. El club sabadellenc, que durant quatre temporades va jugar a la Superdivisió masculina, vol tornar a estar a l’elit d’aquest esport i per això té moltes il.lusions en aquesta gran cita on ja tenen garantida la plaça tres equips catalans més: Borges, Ripollet i Calella. Queden dues places en joc al grup quart de Primera que es jugaran Esparreguera, Vic, Sant Cugat i Els Amics de Terrassa. Queden dues jornades per acabar la temporada regular i Esparreguera, Vic, Sant Cugat i Els Amics tenen opcions matemàtiques de classificar-se.

No serà la primera vegada que es juga una fase d’ascens a Sabadell. Al 2002 es va jugar la fase d’ascens a Divisió d’Honor masculina amb la presència de la SCR El Ciervo i el Club Falcons de Sabadell, on els dos conjunts es van quedar a les portes de pujar, i al 2005 va ser el torn per la fase per pujar a Superdivisió on els falconistes també es van quedar amb la mel als llavis. Al 2002 el pavelló escollit va ser el de l’OAR Gràcia i al 2005 ja es va jugar a Sol i Padrís, on gairebé 10 anys després es tornarà jugar una fase d’ascens.

Des del Club Falcons de Sabadell esperen fer bona la dita que a la tercera va la vençuda i aconseguir un ascens esportiu a la seva ciutat.

El Club Falcons ha aconseguit dos ascensos a la Divisió d’Honor masculina, el primer amb el primer equip a Almendralejo el 2003 i el segon amb la segona plantilla a Irún l’any 2009.

Sort i traça a tots als equips catalans (en especial als Falcons ;-))

Fase ascens

Posted in General.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada