L’Ajuntament de Sabadell distingeix Joan Barberà, periodista esportiu de La Xarxa i gran Falconista

Gran notícia!!

El nostre company i amic, ex-president de la secció de tennis taula i futur nou jugador de Falcons, amant del tennis taula i millor persona, rebrà un merescut premi:

El sabadellenc Joan Barberà, actualment al capdavant del programa radiofònic ‘Esports en xarxa’ de La Xarxa de Comunicació Local, serà distingit per la seva tasca periodística en el marc dels premis que l’Ajuntament de Sabadell atorgarà el 24 d’abril a tothom qui fa possible l’esport a la ciutat.

Serà durant la Festa de l’Esport de Sabadell, en què també es proclamarà el millor esportista i la millor entitat esportiva local del 2013. Durant aquest acte Joan Barberà rebrà el XXVII Memorial Joaquim Gorgori i Pardellans “per la seva brillant tasca en el món del periodisme esportiu”.

Un professional amb una àmplia experiència

Joan Barberà (Sabadell, 1975) va debutar com a periodista esportiu el 1996 a Ràdio Barcelona, narrant partits de futbol català per al programa ‘Carrusel Catalunya’. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació, com Onda Rambla Catalunya, Onda Cero Mallorca, IB3 Ràdio i COMRàdio, i ha col·laborat amb ‘El 9 Nou’. Des del gener del 2013 edita i presenta el programa radiofònic ‘Esports en xarxa’, en antena a emissores locals d’arreu del país.

 

Joan-Barberà

ATOPE Joan!!!

Posted in General.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada