Situació dels equips de Falcons a diumenge 23 març de NACIONAL

La Comissió esportiva ha fet un primer balanç de la temporada amb els diferents objectius de cada equip en base a la situació a divendres 21 de març i tenint en compte que en la majoria de lligues queden entre 2 i 5 partits com a màxim, a dia d’avui la situació és molt millor del que podríem pensar a principis de temporada, per tant, una primera felicitació a tots els equips i a lluitar fins a l’últim partit per aconseguir els reptes marcats.

SÚPER FEMENINA

Anem desenes amb quatre punts de diferència, amb la victòria d’ahir contra el Valladolid tenim moltes opcions de salvació, però las Rozas encara té 5 partits per jugar, en la pitjor de les situacions ens ho jugaríem a casa en la última jornada contra elles… esperem que no calgui.

Situació equips Situació equips1

PRIMERA NACIONAL

Anem primers amb dues derrotes i Ripollet/Borges que són segons tenen tres derrotes i Igualada en té 5. Ripollet i Borges han de jugar entre ells a la última jornada. En aquests moments depenem de nosaltres mateixos per quedar primers, si no, haurem d’agafar la calculadora per veure els dobles o triples empats… De moment tenim assegurada la presència a la fase. Quedar primers és molt millor de cara a la fase d’ascens, però cal ser prudents i anar partit a partit, el proper a fora contra el Gimnàstic.

situació equips2 siutació equips3

TERCERA NACIONAL

Sense tenir en compte el partit que estan jugant en aquest moments (ara ja sabem que hem guanyat 4 a 2), anem primers empatats amb Calella amb tres derrotes, El Centre quatre i Cardedeu cinc tot està molt ajustat. Queden quatre partits per jugar que seran els que definiran el resultat final d’aquest grup, i quins equips aniran a la fase d’ascens, esperem i confiem que nosaltres hi serem.

situació equips4 situació equips5

 

 

Posted in General.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada