Lipdub, gravem aquest proper divendres!!

Aquest proper divendres a partir de les 19h gravarem un lipdub (vídeo amb música) en el local de cara a seguir promocionant la campanya “Amb el terra no s’hi juga. Millorem les instal·lacions“, ens queden 41 dies per aconseguir l’objectiu tant desitjat per tots i hem de seguir fent coses.
Esteu tots convidats a participar-hi, necessitarem a tots els jugadors/es, pares/mares (per fer de públic…), avis/es… tots els que tingueu la samarreta vermella (equipació de Falcons) porteu-la i els que no, mireu de portar alguna samarreta vermella.
Recordeu quan vam gravar el lipdub de les polseres? Doncs segur que ens ho tornarem a passar igual de bé o més, tenim confirmada la presència del Josep Anton Velàzquez (el guanyador del concurs Stiga (http://www.youtube.com/watch?v=UPAYUaAJ1jQ suposo que tots l’heu vist, però per si de cas adjuntem l’enllaç) i potser algun personatge conegut més… hi estem treballant.

Us hi esperem a tots, és important que hi siguem TOTS!!
polseres1 polseres2
Posted in General.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada