Mireu el vídeo!! El mític jugador de basquet del Barça Audie Norris també col·labora amb Falcons

Hem penjat un vídeo del mític jugador de basquet del Barça, que feia parella amb el Nacho Solozàbal i l’Epi ha volgut col·laborar amb nosaltres hi ha gravat un vídeo demanant el suport de la gent per la campanya “Amb el terra no s’hi juga. Millorem les instal·lacions”, ja veureu quin personatge més divertit, no us podeu perdre el vídeo!!!

3-_SOLOZ_BAL_EPI_I_NORRIS.v1308645081

El mític jugador de basquet del Barça Audie Norris també demana que col·laboreu amb Falcons, mira el vídeo fins al final o et perdràs el ball de l’Audie…Són “només” 53 segons, quin crack!! Gràcies Audie, Ramon i Bernat!!

Millorem les instal·lacions. Ajuda’ns

Amb el terra no s’hi juga!

Amb una petita aportació faràs una gran contribució. Gràcies! Hem començat una campanya de micromecenatge a elmeugradesorra.org de manera que puguis fer la teva aportació ben fàcilment, des de 10€ a la quantitat que et vulguis.

Ajuda’ns:

Entra aquí i col·labora. Junts ho farem possible!!

Mireu el vídeo de l’evolució del nostre local i del proper repte que tenim: Amb el terra no s’hi juga. Millorem les instal·lacions

 

 

Millorem les instal·lacions. Ajuda’ns

Amb el terra no s’hi juga!

Amb una petita aportació faràs una gran contribució. Gràcies! Hem començat una campanya de micromecenatge a elmeugradesorra.org de manera que puguis fer la teva aportació ben fàcilment, des de 10€ a la quantitat que et vulguis.

Ajuda’ns:

Entra aquí i col·labora. Junts ho farem possible!!

Mireu el vídeo de l’evolució del nostre local i del proper repte que tenim: Amb el terra no s’hi juga. Millorem les instal·lacions

 

El mític jugador de basquet del Barça Audie Norris també demana que col·laboreu amb Falcons, mira el vídeo fins al final o et perdràs el ball de l’Audi……Són “només” 53 segons, quin crack!! Gràcies Audi, Ramon i Bernat!!

Posted in General.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada